Konferera


Möten, mat och miljö

Med föränderliga och lustfyllda platser att kunskapa och hämta inspiration på, för vi husets kunskapstradition vidare. Planerar du en konferens, jubileumsfest eller ett företagsarrangemang? Här finns en mängd olika möjligheter att mötas på, såväl inomhus som utomhus. Kontakta oss gärna så visar vi gärna vilka möjligheter som finns!
JUST NU ÄR VÅR STÖRSTA KONFERENSLOKAL UNDER OMBYGGNAD. DEN BERÄKNAS ATT VARA KLAR IGEN EFTER DEN 1 APRIL. FÖR BOKNING AV NÅGON AV DE TRE MINDRE LOKALERNA INNE I RESTAURANG CV-LINNÉ- KLICKA HÄR!


Möten, mat och miljö på ett och samma ställe

I Pedagogen Park finns ytor för såväl större som mindre sällskap. Våra lokaler bygger på föränderlighet och rymmer både konferens- och eventmöjligheter, grupprum, lärosalar och hörsalar. Kombinera gärna med kulinariska upplevelser i huset och härliga grönområden utanför dörren. Vår eventhall som tar ca 120 personer (i biosittning)  ligger i direkt anslutning till restaurang CV-Linné. Restaurang CV-Linné har även tre mindre konferenslokaler (8-48 personer) som ligger inne i restaurangen. Kontakta cvlinne.se@sodexo.com om du vill få hjälp att sy ihop ett event eller en konferens.

Konferensförfrågan