SPISA


Ute, inne eller i parken

Restaurang CV-Linné har för närvarande stängt och vi vet i dagsläget inte när man beräknar att slå upp portarna igen. Vi återkommer med mer information om när restaurangen är igång igen. Sushi Kanemuchi på Bifrostgatan 36 har öppet som vanligt. Läs mer här!


Restaurang CV Linné

CV Linné har ett härligt söderläge med stor uteservering. Här finns både frukost och lunch eller om du bara vill ta med en kaffe när du strosar genom parken eller går till bussen. Här finns också möjlighet att arrangera fester, såväl privata som företagshappenings. Restaurangen har plats för ca 150 personer och ligger i direkt anslutning till event-hallen och har gratis parkeringar nära entrén.

Till Restaurang CV Linnés hemsida och veckomeny

 

Restaurang Sushi Kanemochi

På Pedagogen Park finns även en Japansk restaurang. Förutom sushi och sashimi serveras det traditionella asiatiska varmrätter som exempelvis dumplings och yakitori. Det finns en härlig uteservering där man sommartid kan sitta ute och avnjuta sin lunch.

 

Återkommande Lunchevent

Vi har en tradition att under sensommaren, när alla är tillbaka från semestern, bjuda in alla våra hyresgäster på Pedagogen Park till en lunchkonsert i ”Spanska Trappan”. Det är trappan mellan husen på Prästgårdsgatan. Vi träffas, äter, umgås och blir underhållna av vår musikaliska hyresgäst Bohuslän Big Band.