Vi hjälper dig att leva hållbart

Det är inte svårt att välja ett miljövänligt alternativ för dig som vill ta dig till och från Pedagogen Park. Bussar, bra cykelvägar, laddplatser för el- och hybridbilar, pool-bil och nu även Styr och Ställ – allt för att vi ska kunna leva lite mer hållbart.

2019 blev vi med pool-bil på Pedagogen Park (Bifrostgatan 36). Du hittar Volvo On Demand-bilen precis utanför Handelsbanken. Blir du medlem hos M så får du tillgång till bil när du vill. Nyservade, välstädade, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Och drivmedel ingår alltid i priset. Läs mer här!

Vi har även Styr & Ställ på Pedagogen Park. Precis utanför sushi-restaurangen på Bifrostgatan 36 hittar du cyklarna. Där har du möjlighet att skaffa dig ett abonnemang som gör att du enkelt kan ta den där bussen som bara gick till Bifrost. Där finns nu också en Styr & Ställ-station och vips så är du på din arbetsplats på Pedagogen Park på två minuter. Ibland är det just den där extra kilometern från stationen till slutdestinationen som gör att vi kanske tar bilen hela vägen istället för att åka kollektivtrafik. Läs mer om nya Styr och Ställ här!

Nu har vi ännu fler laddplatser för el-och hybridbilar i området! Lär mer här.