Hitta till och parkera på Pedagogen Park

Det är enkelt att ta sig hit, både med bil, cykel och kollektivt. Från området når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Väljer du att åka kollektivt, finns det flera busslinjer som regelbundet kör till området.

 

PARKERING
Om du tar bilen till Pedagogen Park så bjuder vi på den första timmen. Därefter kostar det 8 kr/h. Läs mer under ”Så här fungerar parkeringen”.

För parkeringsinformation för boende kan du läsa mer här.

 

VART SKA JAG SOM ARBETAR I OMRÅDET PARKERA?

Under sommaren 2023 öppnade parkeringsgaraget i Parkhus 5 för de med parkeringstillstånd på Pedagogen Park. Aspelin Ramm  bygger även ett parkeringsgarage i Parkhus 4 som beräknas stå klart under 2024. Fram tills att de nya parkeringsplatserna är färdigställda får hyresgäster på Pedagogen park parkera på samtliga parkeringsplatser inom området.

 

VART KAN BESÖKARE PARKERA?
• Framför P-Dahl, på den södra parkeringen med infart från Frölundagatan samt vid framsidan vid Handelsbanken (ca 100 p-platser)
• Längs med kantstensparkering i hela området

 

LADDPLATSER
Våra laddplatser hittar du på Bifrostgatan 36, framför P-Dahl huset och Prästgårdsgatan 22. Plasterna är enbart avsedda för el-och hybridbilar.

Den elen du laddar din bil med kommer från solcellsproduktionen som finns på våra tak här på Pedagogen Park. Mer lokalt och miljövänligt kan det knappast bli.

 

BUSSAR I OMRÅDET
Hållplatser: Jolen norra (och Bifrost, ligger ca 850 meter från Pedagogen Park)

Här hittar du hållplatserna vid Pedagogen Park.
För aktuella avgångar och busslinjer. Se här

CYKELPARKERINGAR:
Se kartan med cykelparkering här.

Till Västtrafiks hemsida
Till vägbeskrivningar med Google maps
Trafiken.nu

Från och med den 1/1 -2021 finns nu ovanstående olika betalningsalternativ när du parkerar här. De första timmen bjuder vi på. Därefter kostar det 8 kr/h.

Om du har din arbetsplats på Pedagogen Park och undrar över ett digitalt tillstånd, kontakta parkeringsansvarig på ditt företag för mer information. Alternativt ring oss på Aspelin Ramm Fastigheter på 031-760 11 94.

Vill du komma i kontakt med Mölndals Parkerings AB:s support? Ring: 031-87 54 79 eller skicka e-post till: mpab@mpab.molndal.se.