Hitta till och parkera på Pedagogen Park

Det är enkelt att ta sig hit, både med bil, cykel och kollektivt. Från området når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Väljer du att åka kollektivt, finns det flera busslinjer som regelbundet kör till området.

PARKERING
Om du tar bilen till Pedagogen Park så bjuder vi på de två första timmarna. Därefter kostar det 5 kr/h. Läs mer under “Så här fungerar parkeringen”.

HELT DIGITALA FOM 1/1 2021
Från och med 1/1 2021
går vi över till en digital parkeringstjänst. Se informationen om vilka alternativ du har att välja på. Det finns även informationstavlor vid våra infarter som tydligt beskriver hur du går till väga när du parkerar på Pedagogen Park.

LADDPLATSER
Våra laddplatser hittar du på Bifrostgatan 36, Frölundagatan 118 och Prästgårdsgatan 22. Det kostar 6 kr/h att ladda sin bil. Du får ladda i max 4 timmar. Vi har begränsat tiden för att platserna är attraktiva och att alla som behöver ladda sin bil ska få möjlighet att nyttja platserna. Plasterna är enbart avsedda för el-och hybridbilar. Du behöver appen InCharge. Är det något som inte fungerar, ring supporten på 020-52 62 00.
Den elen du laddar din bil med kommer från solcellsproduktionen som finns på våra tak här på Pedagogen Park. Mer lokalt och miljövänligt kan det knappast bli.

BUSSAR I OMRÅDET
Hållplatser: Jolen norra (och Bifrost, ligger ca 850 meter från Pedagogen Park)

Här hittar du hållplatserna vid Pedagogen Park.
För aktuella avgångar och busslinjer. Se här.

CYKELPARKERINGAR:
Se kartan med cykelparkering här.

Till Västtrafiks hemsida
Till vägbeskrivningar med Google maps
Trafiken.nu

Från och med den 1/1 -2021 finns nu ovanstående olika betalningsalternativ när du parkerar här. De första två timmarna bjuder vi på. Därefter kostar det 5 kr/h.

Om du har din arbetsplats på Pedagogen Park och undrar över ett digitalt tillstånd, kontakta parkeringsansvarig på ditt företag för mer information. Alternativt ring oss på Aspelin Ramm Fastigheter på 031-760 11 94.

Vill du komma i kontakt med Mölndals Parkerings AB:s support? Ring: 031-87 54 79 eller skicka e-post till: mpab@mpab.molndal.se.