Hitta till och parkera på Pedagogen Park

Det är enkelt att ta sig hit, både med bil, cykel och kollektivt. Från området når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Väljer du att åka kollektivt, finns det flera busslinjer som regelbundet kör till området.

 

PARKERING
Om du tar bilen till Pedagogen Park så bjuder vi på de två första timmarna. Därefter kostar det 5 kr/h. Läs mer under ”Så här fungerar parkeringen”.

Aspelin Ramm håller på att producera parkeringsgarage som kommer att färdigställdas under åren 2023–2024. Fram tills att de nya parkeringsplatserna är färdigställda får kommersiella kunder och hyresgäster till Pedagogen park parkera på samtliga parkeringsplatser inom området. I takt med att produktionen av nya bostäder, handel- och kontorsytor produceras kommer antalet parkeringsplatser i området minska. Nuvarande parkeringsplatser kommer i huvudsak att ersättas av parkeringsgarage.

För parkeringsinformation för boende kan du läsa mer här.

 

VART SKA JAG SOM ARBETAR I OMRÅDET PARKERA?
I parkeringshusen och den nya parkeringen framför P-Dahlhuset är till för er som bor och arbetar i området samt har ett parkeringstillstånd. Besökare kan i mån av plats nyttja dessa mot betalning.

 

VART KAN BESÖKARE PARKERA?
• Framför P-Dahl, på den södra parkeringen med infart från Frölundagatan samt vid framsidan vid Handelsbanken (ca 100 p-platser)
• Längs med kantstensparkering i hela området

 

LADDPLATSER
Våra laddplatser hittar du på Bifrostgatan 36, framför P-Dahl huset och Prästgårdsgatan 22. Plasterna är enbart avsedda för el-och hybridbilar.

Den elen du laddar din bil med kommer från solcellsproduktionen som finns på våra tak här på Pedagogen Park. Mer lokalt och miljövänligt kan det knappast bli.

 

BUSSAR I OMRÅDET
Hållplatser: Jolen norra (och Bifrost, ligger ca 850 meter från Pedagogen Park)

Här hittar du hållplatserna vid Pedagogen Park.
För aktuella avgångar och busslinjer. Se här

CYKELPARKERINGAR:
Se kartan med cykelparkering här.

Till Västtrafiks hemsida
Till vägbeskrivningar med Google maps
Trafiken.nu

Från och med den 1/1 -2021 finns nu ovanstående olika betalningsalternativ när du parkerar här. De första två timmarna bjuder vi på. Därefter kostar det 5 kr/h.

Om du har din arbetsplats på Pedagogen Park och undrar över ett digitalt tillstånd, kontakta parkeringsansvarig på ditt företag för mer information. Alternativt ring oss på Aspelin Ramm Fastigheter på 031-760 11 94.

Vill du komma i kontakt med Mölndals Parkerings AB:s support? Ring: 031-87 54 79 eller skicka e-post till: mpab@mpab.molndal.se.