Hälsa


Allt inom räckhåll

Pedagogen Park är en grön oas med härliga möjligheter till både återhämtning och aktivitet, precis utanför dörren. Här finns sköna promenad- och cykelstråk, i parken och skogsområdet i anslutning till Pedagogen Park.


Idrottshall i Pedagogen Park

Förutom de attraktiva omgivningarna finns här två idrottshallar på insidan av Pedagogen Park. Här finns möjlighet att boka för olika teambuilding- och friskvårdsaktiviteter. Behöver du komma i kontakt med lokalbokningen på Mölndals stad? Ring tfn. 031-315 16 60.

Boka hall

Äventyrsbad på Åbybadet

På Nya Åbybadet, fem minuter från Pedagogen Park, finns vattenaktiviteter för såväl gammal som ung. Här kan du åka häftiga attraktioner, leka bland djungeldjur, hoppa svikthopp, bada bubbelpool, slappna av i en varmvattenbassäng eller motionssimma i 50-metersbassängen.

Till Åbybadet

Vårdcentral, företagshälsovård och folktandvård i huset

Omtanken är en vårdcentral som nu även har ett nytt och modernt rehabcenter. Du hittar vårdcentralen på Bifrostgatan 42.
Folktandvården Pedagogen Park är en modern tandklinik i fräsch miljö på hela 600 kvadratmeter. Sedan tidigare finns även Falck företagshälsovård i huset. Vi är glada över att kunna erbjuda mer och mer service kring hälsa på bekvämt gångavstånd för både boende och arbetande i Pedagogen Park.