Inflyttningsklara lägenheter i Brf Växthusetoch Brf Odlaren! Läs mer om våra hus här på sidan.

Nära till det mesta som är viktigt i vardagen

Aspelin Ramm Fastigheter utvecklar tillsammans med Mölndals stad en helt ny stadsdel i Mölndal. Närhet och natur är den gröna tråden i allt vi skapar i och kring Pedagogen Park. Här bygger vi bort stress och fläng och bygger in harmoni och häng.

Vi skapar en levande stadsdel fylld av människor som har nära till det mesta som är viktigt i vardagen. Förutom 1 100 bostäder (varav vi på Aspelin Ramm bygger ca 240) finns här restauranger, livsmedelsbutik, kontor, skola, vårdcentral och andra verksamheter som skapar liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. I Pedagogen Park bor du granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen och vill du vidare ut i världen är det bara att hoppa på bussen, Styr & Ställ-cyklarna, kliva in i pool-bilen eller din egen bil.

Bild-52

Fakta om projekten

Typ av bostad:Lägenheter
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal rum:1–4 rok
Boarea:26–92 kvm
Antal hus:2 st
Säljstart:

Brf Växthuset, försäljning pågår
Brf Odlaren, försäljning pågår

Inflyttning:

Brf Växthuset, Inflyttningsklart, enligt överenskommelse
Brf Odlaren, Inflyttningsklart, enligt överenskommelse 

Parkering:             För parkeringsinformation för boende kan du läsa mer                                   här.

Mölndals bästa stadsdelscentrum

Vårt mål är att skapa Mölndals bästa stadsdelscentrum. Det är ett djärvt mål, men det som gör att vi tror att vi kan lyckas är att vi inte bara bygger kontor och bostäder. Vi tar ansvar för hela området. Vi har haft en helhetstanke med det här området sedan tio år tillbaka då vi började förvandla den gamla lärarhögskolan Pedagogen till en modern och levande företagspark. Vi har själva vårt kontor här och vi brinner för den här platsen!

Projekt i Pedagogen Park

Försäljning pågår

Brf Odlaren 

Brf Odlaren har ett helt unikt läge i Pedagogen Park, beläget intill ett villaområde i utkanten av grönskade Änggårdsbergen. Materialen är noga utvalda och på de träbeklädda balkongerna finns det gott om plats för både loungemöbler, matgrupp och odlingar. Infyttningsklart!

Försäljning pågår

Brf Växthuset

Brf Växthuset är ett smått unikt hus där första bostadsvåningen ligger på plan 5. Det innebär att alla lägenheter får utsikt! I bottenvåningen finns livsmedelsbutik, blomaffär, cykelbutik- och verkstad och längst upp en takterrass med gemensamt växthus. Här finns totalt 42 bostäder på 1 till 3 rum och kök i storlekarna 36 m² -72,5 m². Inflyttningsklart!

Livet kring Pedagogen Park

– Vad finns i närområdet

Mindre stress och fläng, mer harmoni och häng. Det är den gemensamma nämnaren i Pedagogen Park. Här har du det mesta man behöver samlat på ett och samma ställe!

En grön stadsdel med liv och rörelse

Pedagogen Park har du alltid nära till naturen och det gröna. Vackra naturslingor och motionsspår i härliga Fässbergsdalen och Änggårdsbergen finns runt hörnet. Du får Änggårdsbergens lummiga skogar som granne och ett pittoreskt villaområde bara några steg från din bostad. Medan Göteborgs centrum och allt vad city har att erbjuda endast finns 15 minuter bort. Denna harmoniska balans mellan stad och natur bjuder in till ett rikt utbud av aktiviteter som du aldrig är mer än några minuter bort från de bekvämligheter som förenklar vardagen, såsom mataffär, blombutik, hunddagis, gym, mysiga caféer, praktiska servicebutiker och lättillgänglig parkering.

Är magen glad så är människan glad

En fräsch och välsorterad mataffär några steg från ytterdörren är guld värd. En av de första butikerna som flyttade in var just en ICA Nära. I området finns redan nu flera restauranger och under sommaren öppnar även Mums Pizza & Pasta samt FUN. Vill du ha nybakat bröd eller goda bakelser så har du Brogyllen och Steinbrenner och Nyberg att välja på. Under sommarhalvåret brukar det komma foodtruckar hit med jämna mellanrum. Granne med Pedagogen Park ligger Åby Arena med travbana, restauranger och hotell. 

Som gjort för rörelse

Förutom de naturliga platserna för rörelse, Fässbergsdalen och Änggårdsbergen, finns här också platser byggda för ändamålet. På Pedagogen Park finns två idrottshallar som du kan boka. En kort promenad tar dig till nyöppnade Klövern Padel som med sina 25 banor faktiskt är Sveriges största padelanläggning. Föredrar du en annan racketsport ligger Åby badmintonhall precis bredvid. Under hästen 2024 öppnar Nordic Wellness i området.

Nu står även Mölndals nya badhus klart. Det nya badhuset innehåller flera bassänger, vattenrutschkanor, relaxavdelning, gym och café.

Åby nya badhus  – Rendering: Liljewall arkitekter

Ännu mer runt hörnet

På Pedagogen Park finns redan mycket för det dagliga livet, som vårdcentral, tandläkare, bank, skola, förskola och hunddagis. Saker som gör att man slipper stressa hit och flänga dit för att få ihop vardagen. Om du vill ha ännu mer service så har du nära till flera olika köpcentrum, som Mölndal Galleria, Högsbo Sisjön och på lagom bussavstånd även Frölunda Torg.

Grönare resor

Vill du välja bort bilen finns här bra kommunikationer, pool-bil och Styr & Ställ. Allt för att du ska kunna transportera dig mer hållbart. Området har självklart laddplatser för el- och hybridbilar. I området finns även parkeringsgarage.

Aktuellt

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Intresseanmälan för Brf Odlaren

Intresseanmälan bostadsrätt

  • Hidden

Har du frågor eller vill veta mer om våra bostadsprojekt i stadsdelen Pedagogen Park är du välkommen att kontakta Malin Tulldahl, kund- och säljansvarig bostäder på Aspelin Ramm Fastigheter:

Malin Tulldahl
031 757 11 80
malin.tulldahl@aspelinramm.se

Dela sidanShare on facebook
Facebook