Nya lägenheter i Pedagogen Park, Mölndal

BRF VÄXTHUSET

Försäljning pågår

Takterrass med växthus och hiss direkt ner till matbutiken?

Vill du bo på en takterrass med ett rymligt växthus rakt utanför dörren? Vi förstår dig. Här ligger samtliga lägenheter på våning 5 och 6, vilket innebär att alla får utsikt utan insyn.

Men det är inte det enda som är unikt. Här kan du ta hissen rakt ner till den fräscha ICA-butiken på bottenvåningen. Eller kliva av i parkeringsgaraget på mellanplan. Bekvämt!

UpplåtelseformBostadsrätter
Pris2 205 000–3 995 000 kr
Avgift2 835–4 943 kr/mån
Boarea36–72,5 m²
Antal rum1–3 rum och kök
InflyttningFrån juli 2023

Kom på visning

Brf Växthuset behöver upplevas på plats. Nedan ser du våra kommande visningar. Anmäl dig på knappen nedan eller kontakta våra mäklare för att boka en privat visning.

Kommande visningar

Nästa visning: onsdag 28 februari, kl. 16:45.

Kontakta våra mäklare

Rasmus Broström
Mäklare Bjurfors
rasmus.brostrom@bjurfors.se
0733 -73 74 72

Tove Johansson
Mäklare Bjurfors
tove.johansson@bjurfors.se
0766-48 79 65

Öppen 2:a med bra förvaring

Lägenheterna i Brf Växthuset är något helt nytt. Förutom en öppen planlösning och golvvärme får du en nyproducerad tvåa med mycket förvaring. Inte jätteunikt tycker du? Vi ska förklara.

Smart planerad 3:a med neutrala färger

Våra lägenheter är nya och fräscha. Men också väldigt unika. Treorna är välplanerade och vi har lagt stor vikt vid att de ska bli så ljusa och effektiva som möjligt med bra förvaring. Det kanske inte låter unikt? Låt oss förklara mer.
Slutsålt

unika saker med
Brf Växthuset

Rymligt växthus på takterassen

Vill du kunna odla dina egna grönsaker utanför dörren men fortfarande bo i en lägenhet? Alla boende har tillgång till en 400 kvm stor takterrass med både växthus, odlingslådor och sittplatser. Här kan du både odla och umgås med vänner och grannar. Dessutom blir säsongen längre – njut av morgonkaffet under tidig vår eller mys i växthuset långt in på hösten.

Allt finns samlat i huset

I Brf Växthuset får du ett bekvämt liv och oavsett vad du är ute efter behöver du aldrig gå långt. Här finns allt samlat i huset, och du kan ta hissen ner till parkeringsgaraget. Eller varför inte fortsätta ända ner? I bottenvåningen finns det bland annat en nyöppnad mataffär, blomsterbutik och massage.

Njut av utsikt utan insyn

Huset har totalt 6 våningar med butiker på markplan och parkeringsgarage på plan 2-4. Här får alla bo högst upp! Bostäderna finns på våning 5 och 6 vilket innebär att du får utsikt var du än bor i huset. Utan insyn. Dessutom får alla en uteplats – och vissa får till och med två.

Välj bostad

Karta och restider

Pedagogen Park är en levande stadsdel

I den nya stadsdelen Pedagogen Park finns allt du behöver för att få ihop vardagen. Och lite till. Här har du nära till bland annat matbutik, vårdcentral, tandläkare, bank och skola. Ja, det finns till och med ett hunddagis. Förutom en ny och fräsch ICA-butik finns det även flera restauranger. Och en kort morgonpromenad bort hittar du nybakade frukostfrallor på bageriet Steinbrenner & Nyberg.

I Pedagogen Park finns dessutom två fina idrottshallar, och en kort promenad bort ligger Klövern Padel och Åby badmintonhall. Dessutom har du både Fässbergsdalen och Änggårdsbergen runt hörnet. Bokstavligen.

Möjligheterna med Mölndal

Mölndal är staden utanför storstan. Med ungefär 15 minuters kollektivtrafik till Göteborg är den optimal för dig som vill bo nära stadspuls men ännu närmare naturen. Förutom skog och sjöar finns restauranger, butiker och skolor. Ja, här finns allt som finns i Göteborg – men i mindre proportioner och i ett lugnare tempo. 

Projekt Brf Odlaren

Vill du inte välja bort något? Vårt projekt Brf Odlaren har ett helt unikt läge i Pedagogen Park. Förutom en armlängds avstånd till stadsdelens bekvämligheter, vetter den mysiga gården mot både villor och vackra Änggårdsbergen. Dessutom har alla lägenheter egen uteplats eller balkong, och på gården finns ett gemensamt växthus med gott om plats för att umgås.

Intresserad?

Brf Växthuset är något utöver det vanliga. Är du intresserad av att veta mer om våra lägenheter eller vill du se dem på plats? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar någon av våra mäklare dig med mer information.

  • Hidden
Dela sidanShare on facebook
Facebook