Nya lägenheter i Pedagogen Park, Mölndal

BRF VÄXTHUSET

Inflyttningsklart

Det här är nytt och modernt. På ett helt nytt sätt.

Välkommen till Brf Växthuset i Pedagogen Park och ett bekvämt liv utöver det vanliga. Här står inflyttningsklara och nyproducerade lägenheter med hög kvalitet som ger dig mycket för pengarna. De toppmoderna och välplanerade lägenheterna är belägna på femte och sjätte våningen med takterrass vilket ger ett grönskade lugnt läge med utsikt utan insyn. Du kan dessutom ta hissen raka vägen ner till mataffär, bageri och övrig service

UpplåtelseformBostadsrätter
Pris2 195 000–3 035 000 kr
Avgift3 730–3 846 kr/mån
Boarea51,5–53,5 m²
Antal rum2 rum och kök
InflyttningEnligt önskemål

Kom på visning

Brf Växthuset behöver upplevas på plats. Nedan ser du våra kommande visningar. Anmäl dig på knappen nedan eller kontakta våra mäklare för att boka en privat visning.

Kommande visningar

Onsdag den 26 juni, kl 16:45-17:15

Kontakta våra mäklare

Rasmus Broström
Mäklare Bjurfors
rasmus.brostrom@bjurfors.se
0733 -73 74 72

Tove Johansson
Mäklare Bjurfors
tove.johansson@bjurfors.se
0766-48 79 65

Öppen 2:a med bra förvaring

Lägenheterna i Brf Växthuset är något helt nytt. Förutom en öppen planlösning och golvvärme får du en nyproducerad tvåa med mycket förvaring. Inte jätteunikt tycker du? Vi ska förklara.

Smart planerad 3:a med neutrala färger

Våra lägenheter är nya och fräscha. Men också väldigt unika. Treorna är välplanerade och vi har lagt stor vikt vid att de ska bli så ljusa och effektiva som möjligt med bra förvaring. Det kanske inte låter unikt? Låt oss förklara mer.
Slutsålt

unika saker med
Brf Växthuset

Oasen på taket

Det är inte bara insidan av lägenheterna som imponerar – du har även tillgång till en gemensam takterrass som är som en oas ovanför staden. Här finns sittplatser, ett rymligt växthus där du kan odla dina egna grönsaker och kryddor eller bara njuta av en härlig stund med vänner. Allt rakt utanför dörren.

En lägenhet att längta hem till

Växthuset utmärker sig med sin höga kvalitet och ger dig ett boende utöver det vanliga. Varje lägenhet är omsorgsfullt utformad för att erbjuda en extraordinär hemupplevelse med hög komfort. Här handlar det inte bara om att hitta en plats att bo, utan om att skapa ditt drömhem via genomtänkta och påkostade materialval, golvvärme och mycket förvaring som några exempel. Alla lägenheter har dessutom minst en uteplats och många har både uteplats och balkong.

Och som om det inte vore nog kan du ta hissen rakt ner till matbutik, bageri, café och övrig närliggande service. På sommaren dyker food trucks också upp med jämna mellanrum.

Njut av utsikt utan insyn

Om du värderar läge högt när du letar efter ditt drömboende, då har du kommit rätt. Här bor du granne med vackra Fässbergsdalen och Änggårdsbergen, vilket ger dig direkt tillgång till naturslingor och cykelleder genom tät skog, berg och dalgångar. För naturälskare är det här paradiset! Eftersom alla våra lägenheter ligger på våning 5 och 6 får du utsikt oavsett vilken lägenhet du bor i.

Välj bostad

Karta och restider

Svanenmärkt – för dig och miljön

Svanenmärkta hem är trivsamma, energieffektiva och bättre för vår hälsa. Det betyder bland annat att byggmaterialet som används är fritt från hälsoskadliga ämnen, att hemmet är utrustat med energisnåla vitvaror samt plats för källsortering och att din bostad har bra isolering och ventilation för ett optimalt inomhusklimat.

Gröna bolån – få rabatt på räntan
Alla som har eller ska flytta in i bostäder med Svanenmärkning kan dessutom ansöka om ett grönt bolån och få rabatt på räntan. Erbjudandet kan se lite olika ut beroende på bank, men vanligast är att huset ska vara Svanenmärkt eller att det är ett boende som är klassat i Boverkets energiklassificering A eller B. För mer information om Svanen och Miljömärkning i Sverige AB, se www.svanen.se

Pedagogen Park är en levande stadsdel

I den nya stadsdelen Pedagogen Park finns allt du behöver för att få ihop vardagen. Och lite till. Här har du nära till bland annat matbutik, vårdcentral, tandläkare, bank och skola. Ja, det finns till och med ett hunddagis. Förutom en ny och fräsch ICA-butik finns det även flera restauranger. Och i markplan hittar du nybakade frukostfrallor hos bageriet Brogyllen.

I Pedagogen Park finns dessutom två fina idrottshallar, och en kort promenad bort ligger Klövern Padel och Åby badmintonhall. Dessutom har du både Fässbergsdalen och Änggårdsbergen runt hörnet. Bokstavligen.

Möjligheterna med Mölndal

Mölndal är staden utanför storstan. Med ungefär 15 minuters kollektivtrafik till Göteborg är den optimal för dig som vill bo nära stadspuls men ännu närmare naturen. Förutom skog och sjöar finns restauranger, butiker och skolor. Ja, här finns allt som finns i Göteborg – men i mindre proportioner och i ett lugnare tempo. 

Projekt Brf Odlaren

Vill du inte välja bort något? Vårt projekt Brf Odlaren har ett helt unikt läge i Pedagogen Park. Förutom en armlängds avstånd till stadsdelens bekvämligheter, vetter den mysiga gården mot både villor och vackra Änggårdsbergen. Dessutom har alla lägenheter egen uteplats eller balkong, och på gården finns ett gemensamt växthus med gott om plats för att umgås.

Intresserad?

Brf Växthuset är något utöver det vanliga. Är du intresserad av att veta mer om våra lägenheter eller vill du se dem på plats? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar någon av våra mäklare dig med mer information.

  • Hidden
Dela sidanShare on facebook
Facebook