BRF ODLAREN

PEDAGOGEN PARK

BRF ODLAREN

PEDAGOGEN PARK

Lev inne. Lev ute. Lev nu.

I Brf Odlaren bor du i Pedagogen Parks bästa läge. Det här är ett boende som är utformat för dig som värdesätter ett liv utomhus lika mycket som inomhus. Alla lägenheter får balkong eller uteplats – treorna och fyrorna får dubbla! På den mysiga gården, som vetter mot skog och villor, kommer det att finns både växthus och pergola med plats för många att umgås. Att intresset för att flytta hit är högt är därför inte förvånande. 

Brf Odlaren i Mölndal
Typ av bostad Flerbostadshus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Antal 48
Pris 1, 895–5, 495 mkr
Avgift 2 105–5 470 kr/mån
Boarea 26–92 kvm
Antal rum 1–4 rok
Inflyttning Prel. Juni 2024
Bil- och cykelpool 250 meter
Grund- och förskola 100 meter
Mataffär 250 meter
Kollektivtrafik 100 meter

Visning

Våra mäklare visar!
Kontakta någon av våra mäklare på Bjurfors och boka en tid som passar dig. Adressen är Frölundagatan 118 i Mölndal.

Kontakt

Pernilla Tilly Meijer
Mäklare Bjurfors
pernilla.t.meijer@bjurfors.se
031-733 20 27

Therese Bjurenlind
Mäklare Bjurfors
therese.bjurenlind@bjurfors.se
031-733 20 99

Därför borde du flytta till Brf Odlaren

Bästa läget i Pedagogen Park

Brf Odlaren kommer att få ett av Pedagogen Parks absolut bästa lägen. De två huskropparna placeras i ett lugnt läge strax sydväst om den befintliga företagsparken. Åt väster vetter husen mot den mysiga gården, villor och blandskog. Framför husen åt sydost, kommer det att anläggas ett mindre parkområde. Parkeringshus och andra kommunikationer finns i nära anslutning till Brf Odlaren.

Minst en balkong eller uteplats

I Brf Odlaren får alla ettor och tvåor en balkong eller uteplats. Väljer du en trea eller fyra får du dubbla balkonger eller en balkong och en uteplats! Njut av morgonkaffet och solens första strålar på ena balkongen och ät en sen middag medan du ser solen gå ner bakom trädtopparna på den andra.

Vacker utsida, ljus insida

Brf Odlaren får en väl genomtänkt exteriör där vackert tegel kombineras med laserat trä som ger en varm och inbjudande känsla. Alla lägenheter är ljusa, och de större är genomgångslägenheter, vilket betyder att de får fönster åt minst två väderstreck. Vidare är lägenheterna bra planerade och standarden hög.

Mysig gård med växthus och pergola

Vi kommer att lägga stor omsorg på gården och se till att det blir en plats man vill tillbringa mycket tid på. Här kommer vi att bygga ett rymligt växthus som tillhör de boende i huset, med plats för att odla, umgås eller bara koppla av med en god bok. Perfekt för att förlänga säsongen och under kallare dagar. När det är varmare ute sitter du med fördel under den mysiga pergolan.

Aktuellt

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Intresseanmälan

Brf Odlaren

Du kommer att få löpande information om projektet Brf Odlaren och genom att anmäla ditt intresse så får du också inbjudan till en förtursträff och möjlighet att välja bostad före alla andra.

Dela sidanShare on facebook
Facebook