Jobba grönt


Naturnära arbetsmiljö

I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Även insidan präglas av rymd och grönska. Lokalerna är luftiga och nås av dagsljus från fastighetens innergårdar. Smarta lösningar och funktioner gör det enkelt att förändra en yta eller ett rum efter behov.


Lediga lokaler

Ett centralt läge i en expanderande stadsdel

Handelsbanken i Mölndal flyttade från Mölndals Centrum till Pedagogen Park 2014 när ombyggnaden av den före detta lärarhögskolan stod helt färdig.

–  Vi trivs jättebra. Här sitter vi centralt i kommunen, i närheten av Mölndals Centrum och nära innovationsklustret GoCo Health Innovation City som växer fram runt Astra Zeneca. Hedin Bil har flyttat sitt huvudkontor till en grannfastighet och hela stadsdelen expanderar med nya spännande företag och fler bostäder. Det gör att vi kan växa och ändå fortsätta att vara nära våra kunder. Dessutom trivs vi väldigt bra med Aspelin Ramm som hyresvärd då de är lyhörda för våra behov och har bra service och tillgänglighet när vi behöver fastighetsskötarens hjälp” säger Helena Johansson, kontorschef på Handelsbanken Mölndal.

2024 flyttar Handelsbanken inom området till nya lokaler i Parkhus 4 som är mer anpassade till dagens bankverksamhet. I Parkhus 4 får Handelsbanken rymliga ljud- och ljusanpassade kontorslokaler som utformas för att fungera effektivt och bidra till att öka trivseln hos både medarbetare och besökare.

– När vi flyttar in får vi en ännu bättre arbetsmiljö som är mer anpassad efter hur vi jobbar med våra kunder idag, där vi fokuserar mer på rådgivning och bokade möten. Trots det behåller vi vår kundtjänst som gör det möjligt att även i framtiden komma in till oss på ett spontant besök. Här är det även lättillgängligt och enkelt att parkera om man reser med bil. Det gör det smidigt även för oss när vi ska åka ut och besöka våra kunder, säger Helena Johansson.

Helena Johansson, kontorschef på Handelsbanken Mölndal