Jobba grönt


Naturnära arbetsmiljö

I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Även insidan präglas av rymd och grönska. Lokalerna är luftiga och nås av dagsljus från fastighetens innergårdar. Smarta lösningar och funktioner gör det enkelt att förändra en yta eller ett rum efter behov.


Lediga lokaler

Det är kul att komma till jobbet på måndag

Olsson & CO valde Pedagogen Park för det centrala läget och flexibiliteten. För företaget är arbetsmiljön en av de viktigaste faktorerna bakom företagets framgångar.

– Hela vår verksamhet bygger på glada, engagerade och energirika medarbetare. Därför är arbetsmiljön så oerhört viktig för oss. Med lokaler i Pedagogen Park har vi lugnet och närheten till naturen, samtidigt som vi är inne i centrala Göteborg på 10 minuter, säger Tomas Olsson.

Det var läget och de flexibla lokallösningarna som var avgörande när Olsson & Co valde att flytta in i Pedagogen Park Park och utforma sina nya lokaler helt efter sina
egna önskemål.

– Vi gillar läget i utkanten av Göteborg som gör att det blir enkelt med parkering för oss som arbetar här och för våra besökare. Dessutom är området Högsbo-Sisjön ett av de områden som växer allra snabbast i regionen just nu med ett antal nya företagsetableringar förutom de redan existerande. Det gör att vi redan har en stor blivande kundgrupp bland våra grannar i området. För medarbetarna har de nya lokalerna inneburit ett lyft och ökat trivseln och engagemanget ytterligare en nivå.

 

Tomas Olsson, vd på Olsson & Co