Vi hjälper dig att leva hållbart

Det är inte svårt att välja ett miljövänligt alternativ för dig som vill ta dig till och från Pedagogen Park. Bussar, bra cykelvägar, laddplatser för el- och hybridbilar, pool-bil och snart Styr och Ställ – allt för att vi ska kunna leva lite mer hållbart.

2019 blev vi med pool-bil på Pedagogen Park (Bifrostgatan 36). Du hittar Sun-Fleet bilen precis utanför Handelsbanken. Blir du medlem hos Sun-fleet så får du tillgång till bil när du vill. Nyservade, välstädade, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Och drivmedel ingår alltid i priset. Läs mer här!

Under våren 2020 kommer vi att få nya Styr och Ställ hit till Pedagogen Park. 2020 lämnar JCDecaux över systemet till ny regi av Trafikkontoret. Det kommer att underlätta för oss som vill välja ett mer miljövänligt sätt att ta oss till och från Pedagogen Park. Nu blir det enklare att ta sig från en station till en annan. Ibland är det just den där extra kilometern från stationen till slutdestinationen som gör att vi kanske tar bilen hela vägen istället. Läs mer om nya Styr och Ställ här!

Nu har vi ännu fler laddplatser för el-och hybridbilar i området! Lär mer här.