Hälsa


Allt inom räckhåll

Pedagogen Park är en grön oas med härliga möjligheter till både återhämtning och aktivitet, precis utanför dörren. Här finns sköna promenad- och cykelstråk, i parken och skogsområdet i anslutning till Pedagogen Park. Här finns även fotbollsplaner och motionsspår, 3km-rundan kan vi varmt rekommendera som en lunch-aktivitet.


Idrottshall i Pedagogen Park

Förutom de attraktiva omgivningarna finns här två idrottshallar på insidan av Pedagogen Park. Här finns möjlighet att boka för olika teambuilding- och friskvårdsaktiviteter.

Boka hall

Äventyrsbad på Åbybadet

På Åbybadet, fem minuter från Pedagogen Park, finns vattenaktiviteter för såväl gammal som ung. Här kan du åka häftiga attraktioner, leka bland djungeldjur, hoppa svikthopp, bada bubbelpool, slappna av i en varmvattenbassäng eller motionssimma i 50-metersbassängen.

Till Åbybadet

Företagshälsovård och folktandvård i huset

Folktandvården Pedagogen Park är en modern tandklinik i fräsch miljö på hela 600 kvadratmeter. Sedan tidigare finns även Previa företagshälsovård i huset. Vi är glada över att kunna erbjuda mer och mer service kring hälsa på bekvämt gångavstånd för både boende och arbetande i Pedagogen Park.