Hitta till och parkera på Pedagogen Park

Pedagogen Park ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in till den växande, gröna stadsdelen som låter företag, boende, restauranger och service som skola, förskola och vårdcentral mötas och verka tillsammans.

Det är enkelt att ta sig hit, både med bil, cykel och kollektivt. Pedagogen Park ligger bara ett stenkast från Mölndals Centrum, norrut mot Åby. Från området når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Väljer du att åka kollektivt, finns det flera linjer som regelbundet kör till området.

Lokaltrafik
7 – 10 min –› Mölndal centrum
10 – 15 min –› Frölunda torg
20 – 25 min –› Göteborgs centralstation
25 – 30 min –› Järntorget

Bussar att välja mellan
Hållplatser: Jolen norra (och Bifrost, ligger ca 850 meter från Pedagogen Park)
86 (Jolen norra)
753 (Jolen norra)
751 (Jolen norra)
Hållplatsen Bifrost ligger ca 15 minuters promenad från Pedagogen Park och här kan du även åka buss nummer 25

Parkering
Det finns även gott om parkeringsplatser för både bil och cykel i området. Om du tar bilen så står du 2 timmar gratis i området. Du måste dock logga in och ut på SMS-appen även om du bara står här 2 h. Därefter kommer det att kosta 5 kr/h med möjlighet att parkera max 24 h i området. Mer information om hur du parkerar med SMS-appen läser du på skyltarna runtom på våra parkeringar. För dig som har din arbetsplats på Pedagogen Park så gäller speciella parkeringstillstånd som ska ligga väl synligt i bilen.
Cykelparkeringar:
Se kartan med cykelparkering här.

Till Västtrafiks hemsida
Till vägbeskrivningar med Google maps
Trafiken.nu