Nyproducerade bostadsrätter i Pedagogen Park, Mölndal

BRF ODLAREN

Inflyttningsklart

Lägenheter med ett helt unikt läge i ny stadsdel

Vill du inte välja bort något? Då är dessa lägenheter något för dig. Välkommen till dessa nyproducerade, högkvalitativa lägenheter med Mölndals bästa läge! I Brf Odlaren får du lite av allt och mycket av det mesta i ett hem med genomgående premiumkänsla från att du kliver in i trapphuset.  

Här får du Änggårdsbergens lummiga skogar som granne och ett pittoreskt villaområde bara några steg från din bostad. Denna harmoniska balans mellan stad och lugn har du aldrig mer än några minuter bort från de bekvämligheter som förenklar vardagen, såsom mataffärer, mysiga caféer, bagerier och lättillgänglig parkering. Vill du avnjuta frukost på din egna balkong, i pergolan eller på det lokala bageriet? Här behöver du inte välja. 

Typ av bostadFlerbostadshus
UpplåtelseformBostadsrätter
Antal48
Pris1 895 000–2 970 000 kr
Avgift2 371–4 012 kr/mån
Boarea26–54,5 m²
Antal rum1–2 rum och kök
InflyttningMars 2024
Cykelpool250 meter
Grund- och förskola100 meter
Mataffär250 meter
Kollektivtrafik100 meter
Vårdcentral100 meter

Välkommen på visning!

Måndagen den 29 juli kl 16:30-17:00

Torsdagen den 15 augusti kl 16:45-17:15

Kontakta vår mäklare

Daniel Adelsson
Mäklare Bjurfors
daniel.adelsson@bjurfors.se
0766-48 79 72

Öppen 2:a med stor balkong

Här kan du leva ett liv både inomhus och utomhus. Det här är en lägenhet på 44,5 m² med stor balkong där du får plats med både odlingar, loungemöbler och matgrupp. Den öppna planlösningen gör lägenheten lättmöblerad och i vardagsrummet finns det plats för både soffhäng, middagsbjudningar och hemmakontor.

Rymlig 2:a med villakänsla

I den här rymliga lägenheten finns allt du behöver för ett bekymmersfritt vardagsliv. Lägenheten på 54,5 m² har gott om förvaringsmöjligheter och i det separata köket finns det gott om plats för många middagsgäster. Vardagsrummet är lättmöblerat och går att använda som extra sovrum om du får gäster. Bekvämt!

unika saker med
Brf Odlaren

Njut ute & inne

Värdesätter du ett liv utomhus lika mycket som inomhus? Här kan du ta tillvara på de soltimmarna som erbjuds. I Brf Odlaren har alla boende balkong eller uteplats och vissa av bostäderna har exceptionellt många kvadratmeter utomhus. Har du en känsla för detaljer? Då kommer dessa lägenheter inte göra dig besviken med sina genomtänkta och påkostade materialval och arkitektur utöver det vanliga.

Välj din planlösning

Letar du efter en 2:a med öppen planlösning eller med separat kök? I Brf Odlaren finns många alternativ att välja på. Oavsett vilken planlösning du väljer, kan du se fram emot att flytta in i en ljus lägenhet där varje centimeter är planerad in i minsta detalj. Här får du ett hem med påkostad standard att skapa nya minnen i. 

Premiumboende med hållbarhetstänk

Brf Odlaren är påkostat med en högre standard. Huset är byggt med hållbara materialval och solcellspaneler på taket vilket gör huset energieffektivt. Det innebär lägre kostnader på sikt samtidigt som man värnar om miljön. Det laserade träet och teglet i kombination skapar en varm och inbjudande känsla på såväl balkonger och uteplatser som i området. Aspelin Ramm, bostadsutvecklaren bakom projektet, har engagerat sig helt i att säkerställa att varje hem i Brf Odlaren håller en hög standard, med material och inredning från ledande leverantörer.

Välj bostad

Karta och restider

Nära till allt i Pedagogen Park

Vårt mål är att Pedagogen Park ska bli Mölndals bästa stadsdelscentrum. Det kan låta som ett högt mål, men vi känner oss säkra på vår sak. Här finns det mesta du behöver. Förutom att du har grönområden i närområdet, har du nära till både matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor och bank. Och mycket mer. Med både Mölndal centrum och Änggårdsbergen runt hörnet är Pedagogen Park perfekt för dig som vill bo i en levande men lugn stadsdel.

Att bo i Mölndal

Vill du ha ett ben i stadspulsen och ett ben på landsbygden? I Mölndal får du alla fördelar med att bo i Göteborg, men i ett lugnare tempo och med naturen runt hörnet. Här finns både service, skolor och shopping. Dessutom har Mölndal en väl utbyggd kollektivtrafik med endast 15 minuter in till storstan. Bekvämt!

Projekt Brf Växthuset

I Pedagogen Park finns även vårt unika projekt Brf Växthuset. Här börjar första bostadsvåningen på plan 5 vilket innebär att alla lägenheter får utsikt - utan insyn. På den gemensamma takterrassen finns ett stort växthus, och utöver parkeringsgaraget på mellanplan kan du dessutom ta hissen rakt ner till ICA-butiken som ligger i bottenvåningen. Här finns allt samlat!

Låter det intressant?

Brf Odlaren har ett helt unikt läge i Pedagogen Park. Vill du veta mer om våra lägenheter eller boka in dig på visning? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar våran mäklare dig med mer information.

  • Hidden
Dela sidanShare on facebook
Facebook