Nyproducerade bostadsrätter i Pedagogen Park, Mölndal

BRF ODLAREN

Försäljning pågår

Lägenheter med ett helt unikt läge i ny stadsdel

Vill du inte välja bort något? Då är dessa nyproducerade lägenheter något för dig. I Brf Odlaren får du lite av allt, och mycket av det mesta. Här bor du i Pedagogen Parks bästa läge med en armlängds avstånd till såväl matbutik, restauranger och parkeringshus som naturområden, idrottshallar och badhus.

På den mysiga gården, som vetter mot villor och vackra Änggårdsbergen, finns det både växthus och pergola med gott om plats för att umgås eller koppla av. Dessutom har lägenheter en egen uteplats eller balkong, med utrymme för både odlingar och umgänge. Här finns allt du behöver för ett bekvämt vardagsliv. Levande och lugnt!

Typ av bostadFlerbostadshus
UpplåtelseformBostadsrätter
Antal48
Pris1 895 000–5 495 000 kr
Avgift2 489–6 478 kr/mån
Boarea26–92 m²
Antal rum1–4 rum och kök
InflyttningMars 2024
Cykelpool250 meter
Grund- och förskola100 meter
Mataffär250 meter
Kollektivtrafik100 meter
Vårdcentral100 meter

Välkommen på visning!

Vill du se Brf Odlaren på plats? Just nu har vi inga visningar inplanerade, men du kan kontakta våran mäklare för att boka en tid som passar dig.

Kontakta vår mäklare

Daniel Adelsson
Mäklare Bjurfors
daniel.adelsson@bjurfors.se
0766-48 79 72

Öppen 2:a med stor balkong

Här kan du leva ett liv både inomhus och utomhus. Det här är en lägenhet på 44,5 m² med stor balkong där du får plats med både odlingar, loungemöbler och matgrupp. Den öppna planlösningen gör lägenheten lättmöblerad och i vardagsrummet finns det plats för både soffhäng, middagsbjudningar och hemmakontor.

Rymlig 2:a med villakänsla

I den här rymliga lägenheten finns allt du behöver för ett bekymmersfritt vardagsliv. Lägenheten på 54,5 m² har gott om förvaringsmöjligheter och i det separata köket finns det gott om plats för många middagsgäster. Vardagsrummet är lättmöblerat och går att använda som extra sovrum om du får gäster. Bekvämt!

unika saker med
Brf Odlaren

Ett levande men lugnt område

Kliv ut genom dörren, ut i naturen. Brf Odlaren ligger i Pedagogen Parks tystaste läge med en gård som vetter mot ett villaområde och vackra Änggårdsbergen. Trots detta har du närhet till allt du behöver i vardagen – matbutik, restauranger, vårdcentral, shopping och parkeringshus. Vill du både kunna dricka ditt morgonkaffet på det lokala bageriet och avnjuta en eftermiddagskopp i pergolan på gården? Här behöver du inte välja.

Minst en balkong eller uteplats

Värdesätter du ett liv utomhus lika mycket som inomhus? Här kan du ta tillvara på de soltimmarna som erbjuds. I Brf Odlaren får alla boende varsin balkong eller uteplats, och bor du i en trea eller fyra får du dubbelt upp. Odla växter, grönsaker och färska örter på din egna balkong eller uteplats, eller gör det i det stora gemensamma växthuset på gården. Eller båda – varför välja?

Solcellspaneler och bra materialval

Brf Odlaren är påkostat och prisvärt. Huset är byggt med bra materialval och solcellspaneler på taket vilket gör det energieffektivt och exklusivt. Det laserade träet och teglet i kombination skapar en varm och inbjudande känsla på såväl balkonger och uteplatser som i området. Alla lägenheter är ljusa och välplanerade. Dessutom har vi lagt stor vikt vid att inredningen ska hålla en hög kvalitet med produkter från kända leverantörer.

Välj bostad

Karta och restider

Nära till allt i Pedagogen Park

Vårt mål är att Pedagogen Park ska bli Mölndals bästa stadsdelscentrum. Det kan låta som ett högt mål, men vi känner oss säkra på vår sak. Här finns det mesta du behöver. Förutom att du har grönområden i närområdet, har du nära till både matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor och bank. Och mycket mer. Med både Mölndal centrum och Änggårdsbergen runt hörnet är Pedagogen Park perfekt för dig som vill bo i en levande men lugn stadsdel.

Att bo i Mölndal

Vill du ha ett ben i stadspulsen och ett ben på landsbygden? I Mölndal får du alla fördelar med att bo i Göteborg, men i ett lugnare tempo och med naturen runt hörnet. Här finns både service, skolor och shopping. Dessutom har Mölndal en väl utbyggd kollektivtrafik med endast 15 minuter in till storstan. Bekvämt!

Projekt Brf Växthuset

I Pedagogen Park finns även vårt unika projekt Brf Växthuset. Här börjar första bostadsvåningen på plan 5 vilket innebär att alla lägenheter får utsikt - utan insyn. På den gemensamma takterrassen finns ett stort växthus, och utöver parkeringsgaraget på mellanplan kan du dessutom ta hissen rakt ner till ICA-butiken som ligger i bottenvåningen. Här finns allt samlat!

Låter det intressant?

Brf Odlaren har ett helt unikt läge i Pedagogen Park. Vill du veta mer om våra lägenheter eller boka in dig på visning? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar våran mäklare dig med mer information.

  • Hidden
Dela sidanShare on facebook
Facebook