BRF VÄXTHUSET

PEDAGOGEN PARK

Takterrass med växthus – och hiss direkt ner till ICA

Brf Växthuset är ett smått unikt hus med 42 lägenheter på 1–3 rok. Första bostadsvåningen ligger först på plan 5, vilket innebär att alla lägenheter får utsikt. Men det är bara en av de saker som gör huset speciellt. Här kan du ta hissen direkt ner till den fräscha ICA-butiken i bottenvåningen och på taket finns en gemensam takterrass – med ett rymligt växthus! Brf Växthuset är som gjort för harmoni och häng tillsammans med goda vänner och sköna grannar. Välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors om du har några frågor om våra bostäder eller om du vill boka en visningstid i Brf Växthuset i Pedagogen Park. 

Brf Växthuset
Typ av bostad Flerbostadshus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Pris 2,205 – 3,995 mkr
Avgift 2525 – 4395 kr/mån
Boarea 36 – 72,5 m2
Antal rum 1 – 3 rok

Inflyttning

Prel. juli 2023

Visning

Upplev BRF Växthuset
Varmt välkommen på visning av vår visningslägenhet i BRF Växthuset. Anmäl dig genom att kontakta våra mäklare Pernilla och Therese.

Nästa visning är: 

Onsdag 3 maj kl. 16:30 – 17:30

Onsdag 17 maj kl. 16:30 – 17:30

Onsdag 31 maj kl. 16:30 – 17:30

Kontakt

Pernilla Tilly Meijer
Mäklare Bjurfors
pernilla.t.meijer@bjurfors.se
031-733 20 27

Therese Bjurenlind
Mäklare Bjurfors
therese.bjurenlind@bjurfors.se
031-733 20 99

unika saker med
Brf Växthuset

Växthus på takterassen

Brf Växthuset får en gemensam takterrass som är som gjord för harmoni och häng tillsammans med vänner och grannar. För att ta takterrassen till nästa level och göra säsongen ännu längre, begåvande vi den med ett stort och härligt växthus, som bara är till för de boende i huset. Mysa på kvällarna, tidigt på våren och långt in på hösten. Slappa i solen, njut av en kaffe och sällskapet. Alla hus i Pedagogen Park får ett växthus, men bara Brf Växthuset kommer att ha ett på takterrassen.

Ta hissen till ICA

I bottenvåningen av huset kommer det att finnas en helt ny och fräsch ICA-butik. Hur bekvämt är inte det att kunna ta hissen direkt ner i mataffären? Som ditt eget walk in skafferi ett knapptryck i hissen bort! Glöm släpande av tunga matkassar. Bara in med dem i hissen så är du så gott som hemma.

Utsikt för alla

Huset får 6 våningar, med butiker i markplan och parkering på plan 2–4. Bostäderna börjar långt upp i huset – på plan 5 och 6. Det innebär att du får utsikt var du än bor i huset!

 

Inredning i Brf Växthuset

Alla som bokar en lägenhet tidigt i projektet, kommer att kunna göra egna inredningsval. Vi har redan från början lagt stor omsorg på att inredningen ska hålla hög kvalitet med produkter från kända leverantörer. Vi har sett till att de har lång livslängd, bra funktion och är miljöriktiga. Ljusa och neutrala färgtoner har valts så att de lätt passar ihop med andra färger. Vi har också lagt stor vikt vid att planera lägenheterna så att de blir så ljusa och effektiva som möjligt och även lagt in bra förvaring.

Köken har släta luckor och bänkskiva och stänkskydd av laminat som standard. Vi har denna gång valt en beige lucka som originalstandard, men vill man hellre ha en vit lucka går det alldeles utmärkt att få det. Ytskikten i lägenheten är tåliga och lättstädade. Av samma anledning har golven vitlaserad ekparkett och badrummen är helkaklade. Förutom originalinredningen finns det några kostnadsfria alternativ samt ett antal övriga tillval att välja mellan.

Aktuellt

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

15 mars 2021

En nyhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Intresseanmälan

Brf Växthuset

Vid intresseanmälan så kommer en ansvarig mäklare kontakta dig med mer information om bostäderna.

Intresseanmälan Brf Växthuset

  • Hidden
Dela sidanShare on facebook
Facebook